С какво ще запомним този ден?  Най-вероятният сценарий е на 8

...
С какво ще запомним този ден? 
Най-вероятният сценарий е на 8
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Пред България има три възможни сценария за Шенген

С какво ще запомним този ден? 

Най-вероятният сюжет е на 8 декември гласуването за влизане на България в Шенген да бъде отсрочено - още от коментара на някогашния външен министър Ивайло Калфин, и за какво съгласно него Нидерландия злоупотребява с правото си на несъгласие, чуйте във вечерните Podcast вести.

И още от тематиките, които ще чуете:  

Русия е изстреляла нов залп от ракети против Украйна и поданици от цялата страна са се насочили към бомбоубежищата до задействането на противовъздушната защита, заяви Ройтерс. Сирени се чуха и в Киев. Говорителят на украинските военновъздушни сили Юрий Игнат удостовери офанзивите и предизвести, че в идващите часове може да бъде нанесена нова вълна от въздушни удари. Информация за нови жертви няма. В стратегическите енергийни обекти са въведени специфични ограничения, като част от оборудванията сa изключени.

Кристиано Роналдо ще премине в Ал НАсър на 1 януари 2023-а година. Португалската суперзвезда е споделил " да " на колосалното предложение от страна на тима от Саудитска Арабия, като ще подпише контракт за период от два сезона и половина, оповестява мадридското издание " Марка ". Испанците припомнят, че годишната заплата на Кристиано ще бъде близо 200 милиона евро, което ще го трансформира в най-скъпоплатеният състезател в света. Това значи, че Роналдо ще заработва над два пъти повече от Килиан Мбапе, който Пари Сен Жермен позлати с нов договор със заплата от 90 милиона евро на година. 

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести.

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?  

Явор Бахаров е с повдигнато обвиняване поради открита у него половин цигара марихуана. Как артистът и неговият юрист реагираха на това " малозначително действие " чуйте във вечерните Podcast вести. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР